INGEN TID

tjenixen, 
 
om ni undrar varför jag inte bloggat någonting beror det på att jag inte har någon tid alls just nu :(
för det första passar jag en helt underbar hund från 08 på morgonen till 16.30 på eftermiddan, sen ska jag samtidigt plugga teori inför mitt körkortsprov & vid 17.15 ska jag övningköra och det är i stan.. 

det är min bortförklaring, visst jag har la tid på kvällen, men då vill jag helst umgås med vänner och pojkvän, går ju och lägger mig rätt tidigt nu när jag går upp tidigt, ungefär vid.. 22.00! 

men för er skull så ska jag försöka slänga in ett inlägg då & då,
förresten, idag går jag in i vecka 24 och jag ser helt seriöst ut som en gravid flodhäst/ gravid elefant som vissa kallar mig ;)


som ni kanske ser.. 


EN LITEN UPPDATERING OM HELGEN

Fredags - Övningskörde med min kusin som är körlärare och det gick jätte bra, enligt honom så bokar han in mig på uppkörning, teori och halka om 2 eller 3 veckor och jag fick ju panik men det ska gå, jag kommer ha mitt körkort inom en månad !!!


Efter det så åkte jag till IKEA och mötte upp familjen för jag och Patrik skulle köpa en helt ny säng och gud va go den är, perfekt! Så det blev en riktigt bra dag ♥

Igår - Patrik jobbade i ungefär 12 timmar och det var ju väldigt ensamt tycker jag. Så jag passade mammas hus eftersom dom alla var på Ullared över natten, så jag var ensam tills Patrik kom hem till mamma efter jobbet. Och då tog vi med oss hunden hem till oss.

Idag - Gick en promenad med hunden tidigt imorse, väldigt gott faktiskt! Men vi gick upp vid 10 tiden och tog en till promenad, men denna gång tog jag med mig Patrik. 

Sen under dagen har jag inte gjort speciellt mycket, mest pratat med Patrik om vilken färg jag vill ha på min bil och den ska bli rosa med vita stjärnor, hehe. Jätte fint tycker jag! 

Men men. Badade precis med Lisa (min bästavän) och har fixat mig med massa go saker! Ska ju iväg och köra bil imorgon igen, får hoppas att min kusin inte släpper ut mig i stan igen, my god. Alla som läser mig blogg, var inte i stan imorgon! ;)

Förresten, kolla in min tjockis mage! 


20 +2 ♥

MAG FÖRÄNDRINGARVecka 11 +0Vecka 15 +4Vecka 16 +0Vecka 19 +5

TIPS FÖR ANSIKTE OCH KROPP

Hej! Nu tänkte jag ge ut en av mina tips som jag tycker är skit bra! Är det några som har pormaskar och finnar? Eller bara vill sköta om sin hy? Eller kanske slitet hår och lätt blir fett?

Jag har haft en hel del porer och mitt hår brukade bli fett och slitet, men nu har jag gjort något åt det!


Så som jag gör är; 

- Använder du smink under dagen och ska duscha på kvällen använd 'Nivea Pure Cleansing wipes'  för att ta bort sminket
- Gå in i duschen, blöt ner håret såklart
- Sedan använder du 'Sunsilk co-creations' (röd/orange förpackning) som kan sitta i några sekunder
- Redan efter du sköljt ut schampoot så känner du hur håret börjar bli mjukt och lent

- Sedan lägger du i 'Dove repair therapy' (vit/rosa förpackning) och låt det vara kvar i håret när du masserat in det i håret
- Medans balsamet sitter i kan du använda 'Barnängen NutriSkin' (kroppstvål, vit/lila förpackning) och hälla på en skrubb-vante eller skrubb-svamp, då du skrapar bort all överbliven hud och gör det mjukt och lent! 
- Du kan skrubba i ansiktet också så det blir lent där med. 

När du är klar med allt det här så är du i stort sett klar i duschen, det är ju jag iallafall. 

Efter det så är du kvar i badrummet, men då vid handfatet. 
När du går ut ur duschen torkar du antagligen av ditt ansikte så det blir torrt. 

Gör så som mig då; 

- Spola vattnet tills det blir ljummet vatten (alltså mellan varmt)
- Dutta handduken lite försiktigt mot huden så det fortfarande är blött men inte rinner
- Sen tar du lite 'Nivea Clean Deeper' eller 'Nivea Skin Refining scrub' och dessa goa grejer förebygger orenheter i hyn och rengörs med pärlor (detta behövs dock inte göra varje dag, kanske varannan eller var tredje dag)
- När du har kletat in detta i ansiktet ska du skölja av det i ljummet vatten fortfarande, sedan torka av med handduk tills det är torrt
- Använd sedan återfuktande nattkräm som heter 'Nivea Expert Lift Day Care'

Detta gör skillnad kan jag lova! Men jag kan inte lova att det hjälper mot alla, men min hud klarar av det iallafall och jag ÄLSKAR det! 


NAMN FÖRSLAG

Fick en fråga om vi har tänkt på namn och ja, det har vi faktiskt :)

Vi har stora planer på Liam, mer har vi inte pratat om. Skulle det vart en flicka skulle hon hetat Julia! 
Men Liam är första namnet. 

Eftersom jag och Patrik har planer på att gifta oss så byter vi till hans efternamn, alltså Karlsson.
'Liam Erik Karlsson', jag längtar! ♥

RSS 2.0