FÖRLOVNING PÅ G

Den 28e är en stor dag! Det är vår månadsdag och även vår förlovningsdag ♥ Det känner underbart! Förlova sig med den man älskar och vill dela sitt liv med & mer kommer det, hehe! ;)

Så imorgon ska vi åka och kolla på ringarna, förmodligen köpa dom! ♥ Så vackra!


Dock ska Patrik ha utan diamanter! ;)

SKRATTAR

Här sitter jag och skrattar åt min söta pojkvän som spelar Crysis och pratar med spelet (?!)
Han säger saker som; 'spring inte ifrån mig', och 'ni springer och gömmer er hela tiden, jag trodde ni ville samarbeta'. Haha, skön pojkvän! Spelat in en video på honom när han håller på men den är på snedden så jag tror inte ni orkar se den, hehe!



Jaja, imorgon är det återigen skola, som jag senast var på för 1 vecka sen, har ju vart magsjuk m.m hela förra veckan! Men nu är det nya tag, förhoppningsvis. Ska man kanske söka jobb också? Funderar starkt på det, så jag kan köpa något gulligt till min pojkvän. Bjuda honom på middag, köpa någonting han vill ha, ha en myskväll, hmm.. ♥


Jag älskar dig!

KÄNNER MIG INTE BRA

Jag har inte kunnat uppdatera för jag har inte känt mig speciellt bra. Har lite problem med familjen och mår dåligt psykiskt, så det får bli lite uppdateringar när jag känner för det. Gulligt att ni fortsätter läsa ändå! 

Idag har vi inte gjort speciellt mycket. Jag, Patrik, Lisa och Ove (deras morbror) har vart i Kungälv lite och köpt massa gott. Men snart blir det inte så mycket godis och cola mer, utan det blir go träning! ;) och då ska det pumpas hade jag tänkt mig. Inte bara kondition och styrka utan också rolig Zumba och lite annan dans. 


Den goaste dans som finns att träna! Eller finns det någon som kan tipsa om ny dans?

SOMNADE TIDIGT

Somnade väldigt tidigt igår pga att jag mådde så fruktansvärt dåligt och det gör jag fortfarande. Vet snart inte vart jag ska ta vägen. Min pojkvän ligger avdäckad i sängen, så ska nog krypa ner där och be honom värma mig tills jag somnar så gott! Klockan är lite över 7 men jag är riktigt trött, så det hade vart skönt! 

Vi hörs mer imorgon! Och ursäkta för dålig uppdatering, lovar er liiite bättre imorgon! Puss ♥

14;27

Mina söta pojkvän och Törbo kom och hämtade mig och Lisa i skolan, vi mår illa som satan. Lisa kramade en tjej häromdagen som hade haft magsjuka och det fick självklart Lisa reda på efteråt.. Så nu sitter vi i varsitt rum och chillar på kakan (!!!)

Men nu sitter jag iallafall å lyssnar på musik, samtidigt som Patrik formaterar min 3e dator, ja jag har 3 datorer nu så det räcker nog, hehe. Sedan kan jag spela mitt efterlängtade sims 3 (!) Och Törbo är ute och fixar bilen han ska köpa av Patrik ;)



Nä, usch nu ska jag ut å ta mig en cigg! Sen lägga mig i sängen och ta det lugnt! Pöss ♥

GODNATT

Nu hade jag planerat att lägga mig i sängs med min älskade pojkvän. Har satt klockan på 06.20, så det är nog dags att gå i sängs nu. Eller vad säger ni? Skola som vanligt vid 08.30, slutar 13.45. 

När jag slutat åker jag och Lisa till Starrkärr där Patrik får hämta upp oss! Vet dock inte vad vi ska göra imorgon, ingenting planerat, hmm. Kanske åka en sväng till min kära far i Kungälv? :)



Vi hörs mer imorgon när jag har min skoldator som jag ska få, wiho! Patrik kommer ha en dator han kan sitta vid, finally! ♥

20;43

Patrik har inte kommit hem och börjar kännas väldigt ensamt, men som tur är har Lisa kommit hem (!!) Men Patrik lägger det sista golvet nu & ska bara lägga lister sen, men hoppas det går fort, vill ha mitt hjärta att pussa på.. 

Men men, ska ut å röka med Lisa nu, hon har inte rökt på hela dagen, stackaren, haha! Och sen ska jag börja kolla på serien, inte börjat ännu. Håller på att kolla på nån skit serie 'Mitt märkliga missbruk' och det är verkligen märkliga missbruk! Se efter själva ;) http://www.tv4play.se/dokumentarer/mitt_markliga_missbruk?title=mitt_markliga_missbruk_del_5&videoid=2135897 helt sick!


Lisa - Jag

TEEN WOLF

Nu sitter jag här i min ensamhet, helt nyduschad! Riktigt skönt måste jag säga, nästan så man vill hoppa in i värmen igen, hehe! Nä, men jag ska nog ut på en cigg, sen hoppa under täcket & mysa framför en film. Dock har jag inget gott längre som jag kan käka, men det är snart mat så det ska bli underbart! Äta mat för första gången på 1 vecka nu! Tacooooooos.


Ingenaning vad det är för serie, men den verkar spännande! Ungdomsserie.

Måste säga tack till alla som läser min blogg nu, tycker ni kan kommentera lite mer bara ;) kommentarer gör det mycket roligare att logga in och skriva, fast jag skriver inte för att få så många läsare som möjligt och försöka komma upp på bloggtoppen, utan jag skriver för att det är skönt att skriva av sig! ♥

UTVILAD

Godmorgon kan jag väl börja med! Glömde uppdatera igår, vi gick ju hem till Henke, som bor 2 min härifrån i sin egen lya. Patrik, Henke och Johan satt där å drack lite öl medan jag satt där och chilla och klarade mig att vara nykter, visst jag smakade lite öl.. men det gills inte ;) första helgen som nykter på länge & det känns skönt!

Iallafall, vi kom hem runt 01.30 och la oss i sängen och snackade lite, pussade på varandra lite och sådär. Sen somna vi vid 04.30 ungefär och vaknade nu! Känns underbart att få vara såhär utvilad. Så nu sitter jag och äter lite frukost, sedan in i duschen & sen ska jag starta en film. Kommer ju vara ensam till ikväll eftersom Patrik är iväg hos en kompis och ska lägga golv å Lisa är i Strömstad, så de båda är hemma runt 19-20.00 (!!)


Bild från 2008, japp japp!

TRÖTT, MEN ÄNDÅ PIGG

Nu har jag sovit ett par timmar, men skulle inte tveka att somna om! Patrik ligger dock fortfarande och drar sig lite, men snart ska han upp för vi ska iväg, jag orkar inte sitta hemma å dra hela tiden, blir tråkigt tillslut, speciellt på kvällarna.

Så vi ska nog dra oss till Henke, Patriks kompis och chilla! Sen efter vi vart där några timmar ska vi åka hem igen och lägga oss i en varm go säng hade jag tänkt mig och sova heeeela natten för engångs skull..


Ja, det var tider.. Kort hår, toffsar på benen, HA HA!

ÄR JAG SJUK?

Jag lyckades sova 3,5 timme iallafall! Somnade vid halv 8, vaknade 11 av att Helena kom hem till oss och väckte mig. Men nu ligger jag här i sängen, Helena åkte hem igen för hon ville inte störa mig eftersom jag vill sova. Jag mår inte bra kan jag tillägga. Huvudvärk, ingen mat i magen, 3,5 timmes sömn av 46 timmar, kramper i njurarna. Det är ingen hit!


Påsar under ögonen & osminkad! Syns nog att jag inte är frisk..

Nu kom min söta Patrik in med lite mat till mig eftersom jag är för svag för att resa mig upp. Sen ska jag nog sova några timmar till innan vi drar till Patriks vän Henke och chillar lite, dricka lite öl kanske? Vet inte om det är så smart att dricka när jag mår som jag gör..

39 TIMMAR

Funderar starkt på att försöka sova, trots att jag inte är så trött! Jag har lyckats hålla mig vaken i 39 timmar nu, men varför är jag inte tillräckligt trött för att sova? Iallafall, jag tror jag blev piggare av att min älskade pojkvän tryckte i mig lite mat, inte ätit annat än mackor på 1 vecka nu så det behövdes verkligen! ♥


Min kärlek till dig är enorm! Jag älskar dig ♥

Ska fortsätta pussa på min kära pojkvän nu innan jag ska försöka sova. Sov sött!


HOSTEL 3

Har inte kunnat uppdatera för internet kabeln har vart upptagen! Men förut så startade jag Hostel 3 och den var riktigt grov, men den va lätt sevärd! Kan säga att jag höll på att spy när jag såg vissa scener (!!) Rekomenderar filmen iallafall, sen får du avgöra själv vad du tycker ;)



Skådespeleri; 10/10
Handling; 10/10

FREDAGSMYS

Åh, förlåt mig! Somnade när jag kom hem, vaknade vid 5 och åt min första mat idag, har inte ätit så mycket idag så nu mår jag bara illa.. 

Men men, kom precis hem från affären och har köpt massa fredagsmys! Får antagligen mysa med mig själv och kolla på någon film eftersom min prins sover som en stock! Dygnat och samtidigt jobbat, det tar på krafterna skulle jag förmoda, så jag låter honom sössa så gott på alla våra 12 kuddar, hehe!


Nu börjar det likna något! ;)

Förresten, har ni någon tips på film? Har sett de flesta men kul med tips! Vill ni själva ha tips på bra filmer är det bara att fråga så klämmer jag in en kommentar i er blogg. Ha en bra kväll så hörs vi senare! ♥

@SCHOOL

Hinner uppdatera en snabbis nu. Sitter vid Natashas dator å kikar runt här, men hon har inte fixat kameran ännu :( 
Vilken dålig början på dagen btw. Min lärare tog min Ipod, så fick lite rådamp på henne, hehe (!!)

Hörs senare!

07;50

Så nu är man fixad och klar, eller ja, frukost och tandborstning också! Min buss går om ungefär 1 timme, känns skönt att vara done redan nu. Börjar äntligen ljusna till lite ute, förhoppningsvis så vågar Lisa följa med mig till bussen med Charlie sen så han får sig en liten promenad, va ju trots allt 3 timmar sen han var ute sist! 





Förresten, så åkte min söta pojkvän på jobb nu med Helena! Så han får nog tjänat ihop en liten slant iallafall. Som tur är ska mammas pojkvän förhoppningsvis skaffa ett jobb till Patrik, känns skit bra! Så kan ju dom bli bra polare, hehe. Å så måste ju jag söka jobb också, Patrik kan ju inte betala allting, eller? ;)

Nu ska jag äta frukost, vi får höras när jag kommer hem från skolan! Blir nämligen upphämtad där av Patrik och Helena. Pöss

TIME TO FIX ITSELF

Ska nog börja fixa mig strax, är ju ingen idé att gå till sängs nu när man inte känner sig trött ännu (!!!) skolan börjar ju halv 10 idag, så egentligen hade jag haft sovmorgon, men så kan det vara. Slutar 12.45, så då är det att åka hem, fixa lite bärs, sen ha det mysigt med pojkvännen resten av kvällen om inte söta Helena kommer förbi på en öl eller två ;)



Kan inte bestämma mig vad jag ska ha för kläder, hmm.. Tur jag har några timmar över! Smink, plattång, äta frukost, välja kläder, gå till bussen, you name it!

Men nu ska jag fortsätta spela å pussa på Patrik! Ha en grym dag, eller jag skriver nog innan jag går sen! ♥

BUS


Först gos med mig!


Sen bus med Patrik!


Sen sover dom där så gott!

MYSER



Här ligger vi och myser! Nu blir det att ta en rök, sen pussa på pojkvännen! ♥

CHARLIE BOY

Nu har vi kommit hem efter 1,5 timme borta! Vi skulle åka hem till mig och hämta hantlar som vi ska träna lite med, men vi fick med oss min underbara hund Charlie! Så nu är han här över natten, men han är så rastlös så han går runt å gnäller, ligger, reser sig, hela tiden. Men det ska nog gå bra! ;)



Så nu sitter jag å glor på när min älskade pojkvän spelar COD på xbox! Lite spännande är det allt! ;) men samtidigt håller jag självklart på å gosar med Charlie ♥

CHANNING TATUM



Channing Tatum, född 26 April 1980.
Han passar i både kostym och topless! Vilken är finast tycker ni? ;)

Han är också känd från filmer såsom; Dear John, Step Up 1 & 2, The Eagle, She's the man, det är några av filmerna! Jag tycker att Dear John och Step Up är de bästa filmerna med honom, har ni sett filmerna?

LATE

Vad ska man göra på natten när man inte är trött? Går inte att sova, knappt folk som är vakna, inte hög musik, ingen bra film att se på eftersom jag sett klart på de flesta Jersey Shore och har inga fler nedladdade! 

Men men, blir nog till att spela lite på Facebook, sedan pussa på min älskling som sitter vid sin facebook å spelar! Men han förlorar hela tiden, så lite smått irriterad är han, hehe. Å helt inne i datorn, as usual! 



Nu ska jag fortsätta med mitt spelande, fast först pussa på honom så han inte blir för galen! Han fick lite ryck förut, hehe. Ha det chill sålänge!

2012

Nu tog jag bort alla inlägg igen, eftersom jag fixade om bloggen lite, det är nytt år osv. Vill inte ha några minnen från förr. Men nu blir det en ny start ska ni få se! Ska uppdatera iallafall minst 1 gång om dagen. 

Förresten, varför sitter jag uppe nu? Jo, för jag glömde ställa klockan igår kväll så missade skolan, vaknade 15:30 idag, hade sovit i 11 timmar med Patrik, riktigt skönt! Sen somnade vi vid 19 igen och vaknade 22, så nu sitter jag här piggare än någonsin! 



Funderar på ifall jag ska ställa mig vid fönstret å ta en cigg? Ingen dum idé!

RSS 2.0