STÄDA, STÄDA

Nu ska Lisa hjälpa mig att städa rummet eftersom Patrik inte är hemma, så nu är jag busy ett tag! Såhär stökigt har jag aldrig sett det, allvarligt.. 

Och Lisa masserade mig precis, så nu har jag inte ont längre. Tur det finns en Lisa som kan massera hehe!

VECKA 13

Jag gick in i vecka 13 nu i tisdags, det går väldigt fort nu! Och illamåendet när jag äter/inte ätit kommer tillbaka, ska köpa åksjukeband på apoteket, ska tydligen hjälpa (?)

Om 6 veckor ska jag göra RUL och då har jag gått in i vecka 19 och 6 veckor går ENORMT fort, men jag längtar! ♥

KAN ÄTA NU, TACK!

Dagen efter jag skrev inlägget om vecka 12 och att allting bara blir värre, det gick över under den natten (?)
Nu kan jag äta stora potioner, jag spyr inte, mår bara illa om jag inte ätit tillräckligt & jag blir trött runt 22 tiden, underbart! Och bebisen rör sig mycket känner jag, trycker lite här och där. 

Längtar tills jag åker till BM igen och pratar, då ska jag väga mig igen! Sist vägde jag 59 kilo och det känns inte roligt alls.. 


Detta är när jag sitter på en stol och lutar mig bakåt ;) den växer !

HELT OTROLIGT

Som rubriken lyder, helt otroligt! Inget illamående eller så idag, känner mig piggare, började bli trött för ca 1 timme sen, men det är ju vanligt tycker jag. Sen kunde jag äta en vanlig måltids portion till maten idag, äntligen mätt (!!)

Så får hoppas att jag mår lika bra imorgon när jag ska slita mig till skolan för några lektioner. Ursäkta för dålig uppdatering, men idag har jag passat på att njuta av att jag mår bra, vart ute i solen och andats in lite frisk luft jämfört med i rummet, my god.. 

Sov så gott, nu ropar sängen och John Blund på mig ♥

ARBETSFÖRMEDLINGEN + NORGE

Jag och mamma åkte ju till Arbetsförmedlingen igår och det gick skit bra. Så nu ska jag skicka iväg ett CV till ett företag som jag skulle testa och se ifall man får jobb där, behöver ju ett jobb och pengar innan bebisen kommer och för att få lite mer erfarenhet.

Vi tog en liten tripp till Norge igår. Jag, Patrik och Kim, men killen vi skulle till lurade bara upp oss dit. Han sa att han var i Norge men i själva verket var han i Örebro & det ligger ju för fan i Sverige. Så massa bensinpengar upp dit, sen alla miljoner tullar som finns där (!!!)


Efter regn kommer..


Solsken (!)


Gränsen, tjoho.

VECKA 12 IDAG

Idag går jag in i vecka 12, känns helt underbart! Nästa vecka har missfallschansen minskat med ca 65% och jag har inte märkt att missfall är påväg eller så, så jag är helt överlycklig! 

Magen växer ju inte extremt fort just nu, men nästa vecka blir den allt större (av det jag kollat upp). 7 veckor kvar till RUL & det längtar jag till nåt så fruktansvärt! ♥

Men symptomerna verkar inte bli till det bättre. Jag kan dock äta lite mer nu, men vågar inte äta för mycket. Illamåendet blir värre, tröttheten varierar, toabesök är extremt (JOBBIGT).


09;29

Roligt att mamma säger åt mig att vi ska åka iväg till Arbetsförmedlingen klockan halv 10 och när jag går upp så är hon ute och går med hunden och när hon kommer hem ska vi tydligen åka klockan 11. Men men, hon håller på att göra frukost till oss nu, får se om jag klarar av att äta.. Sprungit in på toa några gånger, men ingenting kommer upp. 

Får hoppas jag klarar av att åka dit bort, inte roligt att sitta där och må illa. Gu va jag klagar, men kul är det inte :(

ORKAR INTE

Haha jag orkar inte mer, vilken början på graviditeten. Visst, rörelserna är underbara men illamåendet är inte alls roligt! Men det blir ju ändå något bra av det ♥

Någon som har tips på hur man kan bli av med lite illamående? Hade vart gulligt med tips, vet bara att man ska äta salta chips, men vad mer?FÖRSTA RÖRELSEN VECKA 10 +4

Åh herregud, vilken underbar känsla! När jag vilade så vaknade jag av att magen krampade lite, så tänkte bara 'vafan är det nu?' och sen gick det över efter några minuter och kort efter det bubblade det tills som fasen i magen längst ner hihi! UNDERBART!!!!

Och lilla chockade jag ringer upp min svärmor och är jätte rädd då säger hon bara att det är den lilla ungen som rörde på sig och det blev ju en stor lättnad för mig, pfff. & nu känner jag att bebisen är lite hungrig så jag får ställa mig och laga lite mat eftersom killen och gubben här hemma är sega, så vi hörs! 


Den lilla saken är nog lite större än såhär nu, men jag vill ha ut dig snart ♥

BUBBLAR

Jag kan känna av att det bubblar lite i magen nu, jag vet inte om det ska göra det men det kittlas iallafall hehe. Sen känner jag att magen börjar töjas iallafall, drar och sträcker som fan, det är dock inte bekvämt, uscha mig! 

Om det är någon som läser min blogg som har varit gravid eller är gravid längre än mig så kan ni ju säga till om det ska bubbla lite i magen haha och om man känner att magen töjs lite ;)

KLAR MED SVENSKAN

Nu ska jag göra klart sista uppgiften i svenskan och sen har jag fått godkänt i det så jag kan gå ut IV äntligen! Men sen blir det att jag är hemma ett år när bebisen kommer så ska jag till Arbetsförmedlingen på måndag och skaffa deltidsjobb/extrajobb så jag kan tjäna in lite pengar tills bebisen kommer. Och sen börjar jag transport till hösten 2013 så jag får den utbildningen. Och innan bebisen kommer ska jag fixa körkort ;) 

Jag har pengar till körkort, jag har pengar till bil. Sen behöver jag jobb så jag kan använda bilen också. Försäkring, bensin, skatta bilen osv. Och enligt min pojkvän om jag har körkort när jag börjat transport hoppar jag direkt till att skaffa lastbilskörkort och går 2 år istället för 3. Och då har jag utbildning om 3 år, full utbildad! Känns dunder skönt!


En sån här tycker Patrik jag ska börja köra (Lastväxlare)

RSS 2.0