26 MARS

En morgon som jag hade idag vill jag vara med om varje dag, en pojkvän som som vaknar innan en själv och pussar på en! Myyyyysig pojke! Men sen vi vaknade har vi inte gjort speciellt mycket, handlat lite till bilen han fixar på och ätit gott. Det är fint väder, så jag funderar på att gå ut och hålla honom sällskap! ;)


En liten cute bild på mig och syster

VÅR VÄDER

Äntligen har vår vädret kommit till Göteborg, här är det över 12 grader, strålande sol och knappt någon blåst alls, underbart! Men jag hinner inte gå ut och njuta av vädret för jag ska fixa iordning mig, möta upp min bästavän i Nödinge och åka in till stan och träffa Lisas 'på g' kille! ;)


MYSIG POJKVÄN

Jag hann inte mer än att springa på toaletten & sedan hade min underbara sambo tänt massa ljus, längs sängen & på sängbordet, hehe. Gulligt att man har en sambo som tänker på en ibland! ♥ Men nu ska vi sova, godnatt!


Syns inte mycket på bild, men gulligt är det!

ALEXANDER SKARSGÅRDAlexander Skarsgård, född 25 Augusti 1976.

Han är känd från filmer som; Puss, True Blood, Hundtricket, och Vingar av glas. Och jag gillar mest True Blood. Jag har inte så mycket att säga om honom mer än att säga att han är SJUKT attraherande i True Blood!

OUTFIT 11 MARS


Skinnjacka - Moonsoon
Tjocktröja - Peak
Vit tröja - Cubus
Jeans - Cubus

15;17

Jag och Patrik vaknade för en stund sen, gick ner och åt mat som Micke hade lagat & nyss satt mitt hjärta och spelade på datorn som jag snodde tillbaka, höhö! 


Porrbollen & myskatten! ♥

Men strax ska vi iväg. Fast först ska vi fixa oss, gå ut och röka sen åka hem till några vänner och umgås. Så vi hörs senare, puss!

@ MY PLACE

Jag, Patrik och Helena kom precis hem till mig efter en biltur till city. Det blev köpt en baslåda av märket 'Mutant' och ett steg till fast dock inte från samma märke, men det ska funka utmärkt ändå! 

Så där ute håller dom på att fixa medans jag smygfotade hennes bil och resten, hehe ;)

Den ser alltså ut såhär!

Vi ska nog åka iväg strax när de fixat klart allting. Så vi hörs senare, tjingeling! ♥

ÄLSKLINGAR

Här är två av mina älsklingar! ♥
INSPIRATION, KÄRLEK
KANSKE, KANSKE INTE ?

Jag tror att det skulle bli mer intressant på min blogg ifall jag ger er tips på filmer istället, lägger in fina bilder. Kanske outfits? Och om det skulle komma en intressant dag så skriver jag lite om det? Blir lång tråkigt att läsa om en dag som aldrig är intressant, tröttnar själv på att skriva då. 

Kan ni komma med fler tips som ni vill läsa om?
Läsare tycker ju om olika saker så att säga. 
Kommer komma ett flertal bilder på mig och min kärlek, som bilden ovanför. Men det gillar ni nog, äkta kärlek finns inte överallt!

MAT MED POJKVÄNNEN

Nu har min kära pojkvän lagat god mat, det blir hamburgare & klyftpotatis med go sås! Sen därefter vet jag inte vad vi ska göra, det var egentligen planerat att vi skulle åka iväg med Henke någonstans, men Patrik orkar inte det idag, han är inte så kry! 

Men ikväll blir vi nog sittandes med mamma och Micke och kolla på TheVoice Sverige på TV4. Alltid lika trevligt att sitta med dom och tjöta ;) 


MYS PÅ HÖG NIVÅ

Jag har börjat kolla en sjukt bra serie 'Pretty Little Liars' heter den, kanske någon som sett den? Iallafall, jag kollar flera avsnitt om dagen eftersom det alltid händer något spännande! Men det är inte den enda serie jag följer. Jag följer ju bla 'Big Brother, Ringer, Criminal Minds, Jersey Shore', ja det är några av serierna. 

Så nu ligger jag här & myser med min gosiga hund medans Patrik är ute och tvättar bilen i regnet, hehe! Men fin blir den allt!
Jersey ShoreVi hörs!

RSS 2.0