MAGEN V.11



Magen växer för fullt märker jag. Jag kan inte ligga på mage på natten längre iallafall hehe. Men det är nog bara att börja vänja sig, för det går nog inte att sova hur man än vill sen när man är höggravid ändå (?)

OM 3 TIMMAR

Idag tar min bror studenten & det kommer folk hit om 3 timmar. Och jag har inte ens fixat mig ännu (!) Får nog hoppa in i duschen snart, sen fixa mig fort fort fort. Och min äldre syster kommer hit med sin son som är 4 månader nu, så söt! Och sen min andra systers son är 3 år snart och my god, vilken going! 

Nä, nu hinner jag inte sitta här längre känner jag. Ha en bra dag! Puss

MYSIGT SOVRUM






19;18

Inga föräldrar hemma ännu, dom hade suttit och fikat hemma hos mormor och morfar och skulle nu handla påvägen hem. Hallå mamma, jag är hungrig och sugen på pannkakor hehe. 

Nä, men jag mår så illa så när dom kommer hem ska det fixas käk och sen känns det som jag måste lägga mig och sova för jag är över trött :(

TAR PÅ KRAFTERNA

Nu har vi städat i TVÅ timmar. Blev att ta ut ren disk, lägga in smutsig disk, hänga kläder och ta ut kläder från torktumlaren, dammsuga under och övervåning samt blöta golven. Fixat på utsidan så det är fräscht! Mamma och Micke är på Landvetter flygplats om 3,5 timma så det känns skönt att allting är klart (!)

Men städning tar på krafterna speciellt om man är gravid, men saker måste ju göras, right (?) Nu är det bara vårt rum som ser ut som ett helv*te hehe (!)

En bild från februari eller något höhö ♥

Om ni vill kan ni lägga till mig på Bloglovin så ni inte missar något inlägg? http://www.bloglovin.com/sv/blog/1954807/carolineosterberg

SOV DAGS!

Nu ska jag nog burra ner mig i sängen med kissekatten & njuta av lite sömn medans pojkvännen spelar lite. Imorgon blir det fullt ös här! Mamma och Micke kommer hem från Turkiet och det ser kaos ut här hehe, så det blir att ta hand om hemmet och gården, dom är hemma runt 17.30 kanske. Får hoppas lillasyster är frisk till imorgon så dom kan hjälpa till! 


Mysan

Godnatt folket, sov gott! Det ska jag försöka göra iallafall ♥

VECKA 11

Idag går lilla jag in i vecka 11 i graviditeten, jag är alltså i vecka 10 +0. Tjoho, det går fortare och fortare det här märker jag! Då är min lilla fråga; hur fort kommer min mage växa om veckorna bara flyger iväg? Men jag ser fram emot magen ;) 

Jag tror inte det har blivit någon större förändring på min mage ännu eftersom det bara gått några dagar sen den förra bilden, höhö. Så jag behöver inte lägga upp en ny bild, men det kommer! Tiden bara flyger iväg ju. 

Men mina hormoner blir ju dock värre å värre & jag vet inte hur länge Patrik klarar av mig haha. Han kommer väl åka någon annanstans för en dag bara för att slippa mig? Fast nä, det skulle han inte få av mig! 

Och illamåendet är la sådär, det kommer från och till. Sen tröttheten blir VÄRRE för varje dag. Går och lägger mig vid 22 på kvällen, om ens så 'sent'. Och går upp runt 9, halv 10..

SESSAN

Jag och sambon var precis ute på en lång promenad med Sessan och Charlie. Det gick bra, Sessan går ju lös så det är inga problem med henne. Men Charlie tror ju att vi har det längsta kopplet i världen eller någonting?! Men icke. 

Nu ska vi strax börja med maten, men vi har ett problem. Vad ska vi äta? Får väl bli pommes som igår fast med något annat till. Och efter maten åker vi och lämnar tillbaka Sessan hos de ägare hon har nu, tyvärr :( hade velat ha henne lite längre!  ♥


Sessan för typ 30 min sen


Och Charlie förra sommaren

12;53

Hellu! Jag har suttit ute i solen lite med Patrik och min kusin Pontus en stund och tagit det lugnt. Men nu sitter jag inne i skuggan lite, blir ju rätt snurrig ute och varm. 

Men idag har jag ingen aning om vad vi ska göra. Blir nog att ta en go dusch om en stund och äta lite. Patrik funderar på att göra lax idag, så det ska bli mumsigt! Vad ska ni göra idag?

VUL

Idag var jag på VUL hos en läkare (Vaginalt ultraljud) och det gick extremt bra! Jag och Patrik hade räknat på att jag var gången i vecka 9 +3, men jag var i vecka 9 +2, och då tar man det som att jag är i vecka 10! 

Och läkaren sa att 'hen' är beräknad tills på julafton & jag tänkte PERFEKT, jätte roligt! Men man vet ju aldrig. Antingen kommer den tidigare, när den är beräknad eller senare, det återstår att se. 


Just nu sitter jag iallafall och kollar på 16 and pregnant, and i love it! ♥


Där ser ni min lilla ängel iallafall!!! 
För er som inte vet hur man ser på ett sådant ultraljud är det iallafall den lilla vita kroppen till vänster i det svarta 'hålet' ;)

MAGEN V.10

Jag gick ju in i vecka 10 häromdagen och såhär ser magen ut nu ;)


SOMMAR, SOMMAR !!

Hallå hallå! Vilket otroligt väder va? Helt underbart! 
Så idag blir det att chilla lite i solen och ta det lugnt, sen ska jag och Patrik iväg hem till mamma för hon och Micke ska resa till Turkiet imorgon - då tar vi hand om 3 hus och en gård helt för oss själva, hehe. 

Så det blir för oss att laga mat, tvätta, fixa med diskmaskin, gå ut och ta promenad med hunden, Patrik får fixa kattlådorna, städa, fixa med mammas blommor, klippa gräset osv, vår tomt är på nästan 1 hektar, så gräsmattan är inte rolig att klippa, skönt att vi har åkergräsklippare hehe och att man blir brun på köpet! ;)


(bild tagen från google)

SAMMA VISA IDAG IGEN..

Samma visa idag igen och det är inte trevligt, tur jag har en syster som tar hand om en lite! ;) eftersom pojken min är ute och fixar på min brors cross som dom sedan ska sälja när den är klar så mig hinner han inte med just nu, men jag klarar mig utan honom lite, hehe! 

Vad händer idag då? Hit ska det iallafall komma lite vänner till mamma och hennes barn, trevligt trevligt. Sen blir det nog bara att ta det lugnt. 


Min söta lillasyster

SPYA

Ja, som rubriken lyder. Jag har fått ett såkallat 'morgon illamående' som de flesta gravida kvinnor har. Jag som trodde jag hade klarat mig igenom det och inte trodde jag skulle spy så fort jag vaknar, men ICKE! Så i vecka 9 börjar jag alltså må väldigt dåligt på morgonen.. Och det kommer väl fortsätta :(



SLUTA RÖKA

Jag har bestämt mig, jag ska fanimej försöka sluta på något sätt (!!) Någon som har tips på hur det är enklast? 
Jag tänker såhär, jag har en bebis i magen som får allt det jag får i mig, jag tar slut på syret för barnet och gör att barnet inte kommer växa som den ska, den kan vara i dåligt skick i magen osv, jag får dåligt samvete. 

Och det mognaste av MIG är att sluta, inte för min skull utan för mitt BARNS skull, samtidigt bra för min skull, men anledningen till att jag slutar isåfall för tillfället och när jag ammar är för barnet. 

Snälla ge mig tips, det kan bli enklare för mig! ♥



INTRESSANT

Lägg upp bilder på magen varje dag så du själv kan se din process! :)
//Emma P.

Tack, det ska jag absolut börja göra om det också skulle vara intressant för er att se? 
Det är ju samtidigt roligt för mig att se hur det förändras. 

Och jag är nu i V.9,  8+1! 



Och om ni gämför med förra gången jag la upp en likadan bild fast i V.8 så kan ni gämföra bebisen och livmodern, väldig skillnad!

13;41

Ja, det är väl en självklarhet att jag har en bebis i magen om jag är gravid? ;) Har dock inte gått speciellt långt ännu, men jag är i månad 2! 

Men men, vilken skit dag idag. Regn och blåsigt, vad ska man göra då? Jo, dega och möjligtvis kolla på lite serier jag följer. Finns inte så mycket mer att göra tycker jag. Var nere för 1 timme sedan och hjälpte svärmor i stallet. Packade 12 höpåsar (ikea påsar) på mindre än 30 minuter och min rygg är helt SLUT! 


(ursäkta massor av inlägg utan bilder) men jag vet inte vad jag ska sätta in för bild och jag tar inte bilder så mycket längre.

SVERIGE - RYSSLAND

Japp, då blir det att kika hockey hemma hos mamma och Micke! Trevligt trevligt ;) 
Men vi drar hem oss till Patriks familj sen och sover och gottar oss, men jag måste fan hem till mamma nu för min magsäck håller på att äta mig inifrån känns det som :( 

Vem tror ni vinner förresten? Jag tror Sverige som vanligt ;)


SVAR PÅ TAL

Anonym;
Varför slutar man inte röka innan man planerar barn? Känns inte som planerat då. Vill man barnets bästa slutar man innan. 

Svar;
För det första är det inte någon annan som bestämmer vad jag ska göra, right? Och sen är det inte skadligt i början av graviditeten som det är senare när fostret är större och tar åt sig allting. Jag är på god väg och gör mitt eget val. Och sedan så hade vi sex oskyddat och bestämde oss för att, händer det så händer det då behåller vi det och vi visste inte att det skulle gå så fort. Istället för att vara anonym så kan du skriva med namn och efternamn ;)

SVAR PÅ TAL

g; hej jag har en fråga
var barnet planerat och ville du ha barn vid så ung ålder?

svar; Hej! Barnet var planerat och ja, det vill vi båda :) jag är nyligen 18 år och min pojkvän blir 21 nu i maj! 


anonym; köper du cigg om du är gravid? man borde inte röka då..

svar; För det första skrev jag inte att det var till mig jag skulle köpa cigg, det var till min svärmor. Men jag kan erkänna att jag röker, för det gör jag. Jag har rökt i 6 år och kan inte sluta på en dag, så jag köper dom svagaste cigaretterna nu och som jag inte alls tycker om, FÖR att jag ska sluta röka.

20;53

Då ligger jag i sängen med Lisa och en varsin dator på benen, mysigt! Lite ensam tid med henne medans pojkvännen är iväg, Lisa är alltså min bästavän som är Patriks syster (om jag inte redan sagt det?).

Vi får väl se när Patrik är tillbaka & om jag inte somnat, vem vet när John Blund kommer? Men men, jag hinner ju inte spela så mycket på datorn om jag ska komma på vad jag ska skriva, hehe ;) så vi hörs! 


Lisa & jag

REGN OCH RUSK

Nu förstår jag varför det varit konstig text, det är ju inte google chrome jag använt, dum som jag är ;) så nu fixade jag det på Lisas dator eftersom det är hennes jag sitter vid när hon är på praktiken. 

Idag blir det sängliggandes för min del & ta det lugnt, mår inte så jätte bra idag om man säger så. Plus att, hur fint väder är det idag? Regn, men varmt. Fast imorgon ska det komma 3mm regn och vara 18 grader, hur ska man då göra? 


Lisa & jag

INGEN MATLUST

Jag blir irriterad när min text blir annorlunda, eller är det bara jag som ser det på inläggen nedanför?
Jaja, whatever!

Sitter här med Lisa och har fått i mig första mackan idag, jag mår så illa dygnet runt verkligen. Och det är inte det roligaste, men vad ska jag göra? Jag är glad över det som håller på att utvecklas inuti mig så då får jag acceptera hur jag mår också, hehe.

Jag är dock inte så långt gången ännu, men ska till MVC klockan 11 på fredag så det ska bli intressant ;)



12;51

Jag har gått och lagt mig runt 22-23 tiden varje kväll nu, och gått upp runt halv 10 och det känns rätt skönt! Men med min trötthet går det inte att vara vaken längre än så, hehe. Fast när jag vaknar så sover fortfarande pojkvännen och Lisa typiskt nog, så varje morgon väcker jag Lisa ;)

Idag ska jag hem till pappa med pojkvännen och fira mig för jag blev 18 i måndags, så mina kusiner kommer, ska bli trevligt! :)


THE SIMS 3

Åh, kan inte Patrik fixa datorn så jag kan spela sims snart? Höhö ;-)

Jag ligger i sängen och nyser och det är kallt i hans rum så jag fryser ännu mer då och lär bli mer förskyld, men skitsamma jag vill spela sims! :-(


BÄSTAVÄN



♥ ♥ ♥


SNART KOMMER NÅGOT NYTT...

Snart blir det att skriva om något helt annat än bara mitt och Patriks liv.. Förstår ni? ;)
Nu kan ni ju allt klura ut vad som komma skall!

Idag ska jag iväg på ett möte med syo i skolan, bestämma gymnasium och vad jag ska gå osv, sen ska jag och Patrik handla mat och cigg hem till hans mamma. Och som ni GÖTEBORGARE ser, så är det ju sol ännu idag! Men eftersom jag är förskyld så blir det lite jobbigt att vara ute (!!) :(

Vad ska ni göra?

RSS 2.0