1 MÅNAD GAMMAL

Idag blir lillfisen 1 månad gammal, men jag gillar inte det för tiden bara flyger iväg :( 
Snart står väl Julia här på egna ben.. Men hon kommer alltid vara min lilla skrutt ♥













Det lär ju bli en till inom kort! Går knappt att stoppa sambon att tjata snart hehe. 
Min älskade perfekta familj ♥

NU VÄXER MITT ♥

Idag var jag iväg på BVC igen och vägde Julia då jag var rädd att hon inte går upp som hon ska. Men jag hade fel! 
Hon vägde 3750gr i fredags och idag 4 dagar senare vägde hon 3890gr, så hon växer fort nu! Snart bär jag runt på en 4 kilos bebis ;)



Nu sover Julia iallafall, så fort hon kommer till min famn så somnar hon! Men hon är ju mätt och rätt så trött så det kanske inte är så konstigt? :) 

Vad händer idag? Nada, kolla på film en sån här tråkig regnig dag kanske.. We will see. 

Jag saknar min mage!! ♥

VÅR FINASTE FLICKA



 

13 MÅNADER

Idag har jag och min underbara Patrik vart ett par i 13 månader, inte länge alls med tanke på att jag hade Julia i magen i 9 månader och på onsdag är Julia 1 månad. Vi hade alltså bara vart tillsammans 3 månader när hon blev till. 

Men vilken underbar tid vi har haft. Både upp och nedgångar. Förlovning. En underbar dotter. En lägenhet ihop. En underbar tid helt enkelt och mer ska det bli!! 

 











Vår älskade familj efter 13 månader ♥

BVC

Hallå! Nu har det inte blivit någon uppdatering på några dagar, har inte riktigt vetat vad jag ska skriva om. 
Men nu sover Julia äntligen, tog mig en liten stund att få henne trött men jag lyckades.. inte, för nu vaknade hon igen hehe.   


Men men.. Vi var ju på BVC häromdagen och mätte Julia och vägde. När vi kom dit så var hon ju tom i magen och kissade precis innan vi la henne på vågen. 

Förra gången vägde hon 3610, nu sist vägde hon 3750. 
Jag testade ge henne ersättning igår men hon fick en jädrans magknip.. Det var iof den billiga varianten BabySemp, så får nog testa NAN istället, inte så stor pengaskillnad! 

Fortsätter ju inte ge henne den om stackarn ska ha ont i magen, men sen vet jag inte om hon bara är ovan vid den? Men så är det nu iallafall. 


Julia tycker inte det är så kul att bli fotograferad medans hon äter som ni kanske ser på handen ;)
Hon blir matad av sin pappas morbror. 

PANNKAKOR

Vi har missat att göra mat till oss själva idag så vi håller på med pannkakor & gud så goa dom blev! Man får ju provsmaka lite innan det är klart ;) 

Men nu är Julia matad iallafall och ligger invirad i en go varm filt. Och vi ska faktiskt äta framför tvn idag för vi har hyrt film, så det blir att mysa framför det sen som vi brukar göra.

Fast idag kan vi inte vara uppe allt för länge för imorgon klockan 10 ska vi vara på BVC med lill skrutten. Hoppas av hela mitt ♥ att hon gått upp mer i vikt, jätte nervös! Om inte så får jag börja med ersättning..

 

Lite suddig bild men ååååh så goa! ♥

TV KANALER NU TACK!!

Åh, att allt ska vara så j*vla krångligt!!! Nä, nu ska jag inte vara sån men jag blir så ledsen.. Jag vill kunna se på mina tv program nu :( 

Men imorgon eller nu i dagarna ska Patrik och min låtsas pappa fixa det så får vi ca 100 kanaler om inte mer. Men då har jag alla mina program iallafall! Tv3, kanal5, 6an, MTV m.m.. Tjoho! 


Funderar på att sova över hos mamma inatt så Julia får umgås med sin mormor, så kan jag se på tv också hihi. 



MYSIGT VÄDER

Hallå hallå! 

Julia var rätt så jobbig mot oss igår kväll. Hon åt, sen spydde hon upp allting ungefär 3-4 gånger på 30 min. Jag är osäker på om hennes magmun stängts ordentligt.. Eller nu är jag ju ganska säker men det är rätt jobbigt, både för oss föräldrar och för henne. 

Direkt efter hon spytt så blir hon ju hungrig igen och det förstår jag, all mat försvinner ju från magen stackarn! Så det har blivit att tvätta hela natten då hon spytt ner kläderna hon haft på sig. Men nu sover hon jätte gott i våran säng. 


Men men.. vilket fint väder det är idag! Riktigt skönt! :) 






Detta är en söt bild från igår när hon var vaken. 

INGEN NY HEADER DÅ

Tänkte byta header men det blev helt fel.. Så det får bli en annan dag. Orkar inte fixa det just nu. 


Nu har jag bytt kläder på Julia så nu har hon pyjamas på sig och ska lägga sig om en stund. Får nog ge henne nattmålet då hon inte blev mätt på det hon nyss fick eftersom det kom ut samma väg :( 

Vi kanske hörs senare, annars godnatt. 

STORSTÄDAT

Så!! Nu har jag tid att skriva lite. 


Dagen började med att Julia gav oss sovmorgon. Hon somnade 23, och vi två somnade 23.30 & hon gav oss sovmorgon till 7.30. Jag fick en chock när jag vaknade, liksom.. Julia utan mat så länge? Men det känns skönt, och hon var inte VRÅLhungrig när hon vaknade heller utan det var lite gnäll tills hon matades. 

Jag gick iallafall upp efter det medans Patrik och Julia somnade om till klockan 11. Sedan var det bara till att gå upp då vi skulle iväg vid 12.30. 

Och nu har vi storstädat hela lägenheten, känns skönt! Nu kan man slappna av, Julia sover, vi har börjat med maten och sedan blir det en varm go dusch för mig ;) 


Våran lilla Julia ♥


Min sambo är lite väl insatt i spelet, eller?! 

MAMMA PÅ BESÖK

Godmorgon världen! 

Jag somnade i soffan igår kväll, vaknade 02 då Julia ville ha mat, sedan går vi alla och lägger oss i sängen & Julia vakna nu 08.30 och är nu proppmätt! Så nu ligger hon i sängen och sover med sin pappa medans jag har diskat lite här hemma innan min mamma kommer över klockan 10. 

Men.. vad händer idag? Lämna tillbaka filmen, städa lite här hemma, gosa med min prinsessa och sambo, försöka fixa tv kanaler hem. 


Sååå, divan soffan kom på plats igår! Passande ;)

MADAGASKAR 3

Nu ska jag hoppa in i duschen medans Patrik lägger fram lite chips och läsk på bordet framför tvn. Ikväll ska vi se på Madagaskar 3, får hoppas den är bra som 1an och 2an!! ;)


Får passa på att ha lite egen tid med Patrik nu medans vår lilla trollunge sover så sött, hon ska ju matas om en liten stund. Så vi hörs. Ha en bra kväll! ♥





FÖRLOSSNINGEN

Här kommer en kortfattad förlossningshistoria ;)

Den 30e december runt 18 tiden satt jag och sambon framför tvn och kollade på film. Jag och Patrik pratade lite med magen och Patrik skojade och sa; 

- Bebis, det är mamma som bestämmer när du ska komma ut.

Och jag skojar och säger; 

- Du kan gärna få komma ut idag! 
Jag var lite trött på att vara gravid och ville bara ha ut min ängel. 

Lite senare på kvällen runt 20.00 så började jag känna av lite förvärkar som inte gjorde mig så mycket, & jag brydde mig inte eftersom alla säger att det bara är förvärkar så jag fortsatte som vanligt. 

När klockan slog 21 så gjorde ont så in i HELVETE, jag kunde inte gå - sitta eller ligga ner. Men Patrik envisades om att det bara var förvärkar för bebis skulle ju inte komma ut förrän i Januari.. trodde vi. 

Så vi åkte hem till Patriks föräldrar, bil färden dit var inte rolig.. Och jag klarade inte av att vara kvar där, så Patriks pappa skulle köra in oss, men vi kom så långt som till mina föräldrar och då ringde vi ambulans som fick hämta oss, jag tog en hel del lustgas.. UNDERBART! 

Och vi kom in till sjukhuset vid 22.00, och där tog jag lite mer lustgas medans dom skulle kolla hur mycket jag öppnat mig och jag var öppen 7 cm, inte konstigt att jag hade så fruktansvärt ont. Efter 15 min på sjukhuset var jag öppen 8 cm så det gick fort.

Och efter 30 min där inne satte dom in epidural i ryggen på mig och det var det goaste! Då kunde jag slappna av. Men eftersom jag var såpass öppen tog dom ingen hög dos av epiduralen så jag hade ju fortarande känsel i ben och så. 

Och klockan 23.32 kom min dotter ut, vilken JÄVLA känsla! Min dotter, hos mig, i min famn. 
Vi bestämde oss att hon ska heta Julia, det är en liten Julia. 

48 cm lång och 3334gr vägde hon. ♥


Ingen stor mage inte! & min älskade lustgas. 


Och här ligger Julia 30 min efter förlossningen. 

Måste också tillägga att vi åkte hem från BB 14 timmar efter att Julia kommit ut! Dröm förlossning ;)
Är det något ni undrar så skriv ett mail till mig på [email protected] eller skriv en kommentar här. 

30 December kom min dotter

Hej!

Har inte haft internet under en lång tid. Vi flyttade till egen lägenhet den 22 december och har varken tv-kanaler eller internet!

Men till er som är nyfikna ;)
min dotter kom 30 december, hon vägrade hålla sig till januari.

Hon var 48 cm lång och vägde 3334gr. Nu idag väger hon 3610gr.

Är ni intresserade utav förlossningshistorian? Då delar jag gärna med mig :)


RSS 2.0