BYTT BLOGG

Om ni undrar varför jag inte skriver här är det för att jag bytt blogg plats! ♥
Följ mig gärna där och lägg till mig på blogkeen om ni känner för't! Puss

http://www.nattstad.se/mammatilljulia 

11 VECKOR NU ♥

Nu är min flicka 11 veckor och 1 dag gammal, tiden bara flyger iväg och det tycker jag inte alls om! Hon har lärt sig väldigt mycket under dessa 11 veckor. 


Hon skrattar, ler, äter JÄTTE MYCKET mat, pratar, drar sig framåt när hon ligger i famnen, håller sig uppe på knäna och händer, håller händerna på flaskan när hon äter, hon kollar på tv för att bli lugn om hon är ledsen (hon ser rörelserna). 

Just det! Hon är underbar på natten. I snart 1 veckas tid har hon sovit hela nätterna och inte ätit fören på morgonen. Igår åt hon vid 19.00, somnade 20.00 och sov fram till 05.30 och fick mat, sen sov vi till 09.30, underbart! 

Det kom visst en blixt, haha.


De två bilderna där hon har rosa tröja är tagna för ca 20 min sen, så hon ser jätte söt ut idag hihi! Min ängel ♥

Är det något ni vill veta/undrar över skriv en kommentar så svarar jag i ett inlägg! :)

VACKRA ÄNGEL ♥

♥ ♥ ♥ ♥

KIDA GILLAR SITT BEN ♥

Nu har jag fått min lilla prinsessa i säng, så nu sover hon så gott igen ♥

Här är en bild från förut när hon var en vaken sötnos ♥Kida tycker om sitt ben, så nu har hon något gott att bita på! Så nu är hon lugn en stund haha. 

Men men. Vad händer idag? Ingenting, det är fredag och idag sätter jag mig inte EN sekund i bilen. Det ska vara en riktig slappar dag med min familj! :) 

HON ÄR SUPER GLAD ♥

Hihi, min älskade prinsessa är på jätte glatt humör idag & det gör hennes mor jätte glad! Får hoppas hon håller sig lycklig hela dagen, isåfall måste hon få precis som hon vill. Men det är la klart hon får det ;) Kärlek till dig min fina dotter!

MYSIGA ÄLSKADE DOTTER ♥

Vi badade lill fisen igår och gud va glad och överlycklig hon var! Varmt gott bad är det bästa hon vet ;) och om hon fick välja så skulle det nog bli ett bad varje dag, men det är ju inte bra om hon får torr hud.Efter badet så somnade Julia klockan 20.00 och vaknade 01.45 för lite mat och blöjbyte. Efter det verkade hon ha jätte ont i magen så det tog 40 min innan vi somnade om igen. Och efter det så vaknade hon runt 05.30 och ville äta och bytas på igen. 

Sen gick vi upp när klockan slog 08. Och sen dess har hon varit en mysig nyvaken tös! ♥

Så nyss låg hon och gosade med sin pappa lite, men nu ska han göra varm choklad till oss, mumsigt! Men vi hörs sen! ♥


DÅLIG UPPDATERING ♥

Jag har inte riktigt vetat om vad jag ska uppdatera om, har inte haft någon kamera att ta lite bilder på lilla Julia och dessutom har jag inte varit hemma på 2-3 dagar. 

I förrgår sov vi hos min mamma och umgicks där lite så mamma får träffa sitt barnbarn. Sen igår var vi på besök hos min mormor och morfar, min mormor fyllde 57 :)  och efter det sov vi över hos Patriks föräldrar.

Eller ja, Patrik sov hemma i vår lägenhet medans jag & Julia sov hos svärföräldrarna. Mysigt! ♥


Hon håller nappen gott!

RSS 2.0