PIZZA, SÖTA POJKVÄN

Innan vi åker till Biltema ville pojkvännen och låtsas pappa ha pizza, så Patrik bestämde sig för att vi skulle åka ner och köpa gott! Så nu är man mätt i magen ;)




Termometern visar 11.5 och det är underbart! Fast häromdagen visade den 13.9, men nu blåser det knappt och det är strålande sol!

Nu ska vi dra, ha det bra sålänge!

29 FEBRUARI

Nu har jag tid för att göra en liten uppdatering. Jag och Patrik har precis varit hos Henke och tagit en kopp kaffe & stått ute i varma solen och gottat oss, äntligen är våren påväg! Fast nu är vi hemma igen och ska strax iväg till Biltema på Hjalmar skulle jag tro, köpa lite bildelar till Patriks bil så den funkar SNART!

Men efter det blir det nog att chilla lite här hemma och kolla film, är så sjukt seg idag. Men men, blir nog frisk snart!! 


SÄLJA HUSVAGN

Strax ska jag och Patrik iväg och sälja hans husvagn som vi inte har någon användning för, den ska säljas vidare till Owe! Får hoppas Owe tycker om den och köper den så Patrik kan köpa bildelar till sin bil så den går att köra igen, hehe. Men Patrik tröttnar la på sin bil snart skulle jag tro, så han köper nog en ny ;) 

Här är några av bilarna han haft förutom första bilen, den har han kvar











Ha det gött! Nu ska jag kila iväg ♥

SICK

Godmorgon sötnosar! Här ligger jag helt kass. Grov huvudvärk, halsmandlarna är svullna, snuvig & trött. Men det är skönt att våren är påväg så slipper jag bli förskyld mer, det är 8.5 grad här hos mig nu så det är grymt! Och som tur är så har jag min pojkvän bredvid mig som sitter och pussar på mig hehe. 

Vad händer idag? Inte mycket för mig, ska nog ligga och glo på tv hela dagen! Får la se om jag får med mig Patrik eller om han kanske vill hitta på annat å göra! 


BIG BROTHER - HANNA W



Big brother idag igen! Ska bli kul att se Hanna W igen, längtat efter att se henne göra bort sig ännu en gång. Jag tycker att det är hon som gör hela serien värd att se på, vad tycker ni?

Efter BB har jag ingen aning om vad jag ska göra, hinner la somna gott av tabletten innan den är slut i guess. Men då får jag sova gott för en gångs skull utan att känna av urinvägsinfektionen! Kan ju säga godnatt till mina kära läsare redan nu då, puss på er! ♥

JAG ÄLSKAR DIG









Det är du & jag älskling! 
28/12-2011
30/01-2012 

CAFÉ

Jag bokade tid på vårdcentralen och fick tid vid 11.30 och jag kom dit precis då så det var skönt, fick också medicin utskrivet & sedan åkte jag och mamma å handlade lite på apoteket. Fick med mig mina efterlängtade sömnpiller (fick sömnpiller utskrivet av läkare) eftersom jag har så svårt att somna & så fick vi köpt lite järntabletter till mig också! 

Sedan gick vi och åt lite på ett Café i närheten där jag bor, trevligt trevligt! Fick bli kyckling sallad, muuuums! ;)


Svenheimers

Nu ska jag ut och hjälpa min kära pojkvän att sortera verktyg som ligger lite här och där, samtidigt ta en cigg! Ha det så bra sålänge! ♥

IAN SOMERHALDER



Ian Somerhalder, född 8 December 1978.
Riktigt charmig kille, eller vad sägs?

Han är nog mest känd från serierna Lost och The vampire diaries. Å jag är så förälskad i The vampire diaries, bra handling och grymma skådespelare!

MÅNDAG MORGON...

Måndag morgon börjar inte speciellt bra! Jag känner att jag behöver gå på toa och då är klockan 05.40 och eftersom jag har urinvägsinfektion så kunde jag inte somna om, jag har tur som kan somna på kvällen, men nu sitter jag här döds trött verkligen. 

Men söta mamma gör frukost till mig nu så får hoppas jag blir piggare, och så kollar jag på Vakna med the voice också! ;) 


söt bild på mig & lilla syster! ♥

ÄNTLIGEN!

Tandställningen är borta, känns underbart! Nu ska dom bara blekas ett antal gånger så dom är krit vita! ;) 


HELLO

Nu har det inte vart uppdatering på väldigt länge! Har inte haft någon lust alls att blogga. Men funderar på ifall jag ska fortsätta blogga eller lägga ner.

Som förra inlägget visar, vi är förlovade nu! Känns underbart med my love ♥

RSS 2.0