RUTIN ULTRALJUD

Nu är jag tillbaka! Har haft väldigt mycket att göra de senaste dagarna så bloggen har fått ligga efter lite.

Men iallafall, för en stund sen kom jag och Patrik hem från RUL efter att ha kollat på vår bebis, FY F*N va underbart! Den rörde sig som en fotboll på en fotbollsplan typ, kunde aldrig ligga still, sparka mig dessutom några gånger men det var mysigt! 

Men HAN är beräknad till den 27e December nu, blev framåtflyttad några dagar, men det känns bra för det är några dagar närmare Januari! För det blir +- 14 dagar, så allt kan hända! ♥


BEBIS, MIN ÄLSKLING!


BEBIS BEN!

Allt såg helt perfekt ut! Hjärtat slog som det skulle, alla fingrar och tår var på plats, den drack fostervatten som den skulle, gapade, sparkade, rörde sig. Min underbara son! ♥

SHOPPING PÅ JC

Igår innan handledarkursen så gick Patriks syster till JC och såklart hänger jag med, men också är det ju en självklarhet att jag snappar tag i saker.. Det var inte alls tänkt att jag skulle köpa kläder, men går jag in i en affär så är det svårt att motstå! ;)Men det var trevligt igår! Och att shoppa gör mig alltid lite extra glad! ♥

MAGBILD VECKA 17 +6/18 +0

Kunde ju lika väl väntat till klockan var lite över tolv och skrivit vecka 19 istället eftersom efter tolv slaget går jag in i vecka 19, herregud, tiden flyger iväg! Då betyder det att bebisen snart är här?! Som ni ser så börjar magen växa VÄLDIGT lång ner nu, jag blir rädd av att se denna bild faktiskt, FÖR att för kanske 3 dagar sen var magen inte alls såhär stor! My god, det skrämmer mig.. Men ändå så J*VLA underbart! ♥

HANDLEDARKURS

Idag ska jag och sambons syster iväg på handledarkurs med min pappa, men den börjar ju inte fören 18.00 och innan det ska jag hinna fixa mig, sen ska vi åka runt 16.30 för att möta upp pappa på en fika innan vi ska in på kursen. 

Den slutar nog inte fören 21 ikväll eller något skulle jag tro, men jag får gå och lägga mig i tid för imorgon bitti ska jag, Patrik, Simon och Veronica iväg, väldigt tidigt.. Men vart, får ni veta ikväll ;)

Nu ska jag äta, magen skriker efter mat och då gör antagligen bebisen det med! Ha det bra sålänge ♥

DRA IGÅNG VECKANS BLOGG?

Funderar starkt på att få igång 'veckans blogg', vad tycker ni? Ni får länkning varje dag i 1 veckas tid, men då får ni också länka på er blogg att ni är med i 'veckans blogg', men det behöver ni ENDAST göra samma dag eller 1 gång när ni vunnit en länkning :)

Förlåt om jag gör det komplicerat, men ni förstår nog! ♥
Men meddela om ni tycker detta är en smart grej. 

THE VOW

Jag såg en riktigt mysig och underbar film häromdagen. Riktigt bra handling och grymma skådespelare. Ni har kanske hört talas om filmen 'The Vow' eller som många andra kallar filmen 'Älska mig igen'? Paige (Rachel McAdams) och Leo (Channing Tatum) är ett ungt förälskat konstnärspar som bor i Chicago. En nattlig bilolycka slår i ett ögonblick sönder deras lycka. Leo klarar sig oskadd men Paige hamnar i koma. När hon äntligen vaknar har hon inget minne av deras tid tillsammans. Hon minns dock de tidigare åren som juridikstuderande och tror att hon fortfarande är förlovad med den charmige affärsmannen Jeremy, som ännu har ett gott öga till henne. Allt eftersom tiden går inser Leo att Paiges minne inte kommer att förbättras. Fast besluten att inte förlora henne för evigt beslutar han sig för att göra allt som står i hans makt att vinna hennes hjärta. Igen.


Channing Tatum känner nog de flesta igen från bl.a filmer som; 21 Jump Street, Step up, Dear John, The Eagle m.fl. En riktig bra skådespelare & dessutom ser han bra ut! 

Rachel McAdams har medverkat i flera kända filmer också, t.ex; Sherlock Holmes, Mean Girls 2, Midnatt i Paris . Också en riktigt sötnos!


Av mig får filmen faktiskt 9/10. Riktigt bra! 
Filmens genre är Drama/Romantik. Jag rekomenderar denna film! 

TACK FÖR TIPSEN!

Åh, tack va roligt att jag fått tips nu om vad jag kan skriva, för jag själv tycker inte det är roligt att bara skriva om samma sak & då är det antagligen inte kul att läsa heller! 

Men jag ska ta åt mig det ni skrev & faktiskt börja skriva om allt möjligt! ;)

BLOGGTORKA

Jag känner en ENORM bloggtorka, jag vet inte vad jag ska skriva om och jag kan ju inte bara skriva om graviditeten varje dag, för varje dag händer det ju inte något nytt, förutom att jag igår gick in i vecka 18 och att igår var det exakt 14 dagar kvar till RUL där vi får se vår bebis ♥

Annars har jag inget att skriva.. Eller jo, en sak. Att bebisen har börjat sparka mig lite, hehe. 


TYCKER DEN VÄXER VARJE DAG


Jag har märkt att om jag tar bilder varje eller varannan dag så ser man faktiskt stor skillnad på storleken på magen, jag tycker det är jätte spännande för jag märker inte av det om jag bara kollar i spegeln, för då kan jag ju inte jämföra på samma sätt. Vecka 16 +0


Vecka 16 +2 & ja, min navel har blivit lite utåt putande nu redan. 

Vad tycker ni? Stor skillnad om ni jämför med de förra inläggen? T.ex vecka 15 +4? 


Jag ska ner och ta mig lite käk, ha en bra dag! Kram

BAD UPDATE

Gud vilket tråkigt väder idag, inte alls så man känner för att gå ut. Regn, regn hela dagen. 
Så vad ska man då göra idag tro? 


Jag har ju kommit igång med the sims 3 så det kanske man kan spela idag, fast jag har ju spelat det 3 dagar i rad nu ändå hehe, så nu har jag iallafall the sims 3, djurliv och nattliv. Det är de roligaste tilläggsspelen tycker jag.
Husdjur och så finns det vampyrer på nattliv, höhö. Men ännu har jag inte lyckats bli vampyr..  :(Förresten, såhär ska jag försöka se ut igen efter bebisen är ute! Kämpa & kämpa ♥

HELT OKEY

Hej allesammans! 

Vaknade för ungefär två timmar sen, gick ner, tog mig något att äta, det är helt underbart att kunna äta frukost nu utan att aldrig få behålla det! 3 dagar i rad nu, men man ska ju inte hoppas för mycket, har ju gått ner 2 kg redan och det är inte så bra. 

Så nu kan jag leva loppan & må toppen! ♥


Bilderna togs för ungefär.. 20 min sedan? 

Känner också att det börjar bli jobbigt att kämpa sig upp från liggandes till sittandes/ståendes. Men men, jag får väl bara börja vänja mig ;)

Vad ska man hitta på idag tro? Inte ett skit, äta mig mätt! 

STOR SKILLNAD


Det är väldigt stor skillnad på nästan 3 veckor, my god! Men mysigt är det ♥

LÄGET ÄR UNDER KONTROLL IDAG

Hallå hallå! Jag lever fortfarande, det lovar jag. Bad update bara, inte haft den tiden till bloggen som jag velat ha men uppdaterar ju så ofta jag kan.

Men men, magen växer som den ska och den växer fort. Och idag är det ju 1a Juli, alltså är det 30 dagar kvar tills jag ska på RUL (Rutin ultraljud) och samma dag går jag in i vecka 19, spännande! Går alltså in i vecka 16 denna tisdag som kommer ;)Vecka 14 + 5, alltså vecka 15.

RSS 2.0